![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9W_Hxp7Qo3zi8gb-EN-Ih2iB-z8c5Gdhn3hGMapsc6Cwjqoao8D_8Y1fIT-UMI3GPfbKCfvjrdzN6JuIj8UXfF_brHmvmH2YBOIZaGtBMM_3YPsUAU8EFvdFdmPb6BYiKrHfVDfi63vEx/s400/cranc+de+riu.jpg)
36 crancs
1 ceba
3 dents d'all
3 tomàquets madurs
1 cirereta
vi negre
oli i sal
Escalfem l'oli i hi sofregim la ceba i els alls, que haurem pelat i picat ben fins. Quan els vegem una mica sofregits, hi afegim el vi i ho deixem reduir a foc viu. Llavors hi incorporem els tomàquets pelats i triturats i una punteta de cirereta. Ho rectifiquem de sal i ho deixem coure durant 15 minuts.
Passat aquest temps, hi incorporem els crancs rentats i preparats. Tapem la cassola per tal que no saltin i els deixem 10 minuts a foc moderat; després avivem el foc i els deixem 5 minuts més. Els servirem a taula en la mateixa cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada