dimecres, 14 de novembre del 2007

Bacallà de Quaresma

Ingredients:

12 trossos de bacallà remullat
300g de pèsols
300g de carxofes
3 ous, 2 alls i 2 cebes
2 tomàquets
farina i oli

Posem a coure els pèsols amb aigua i sal. Mentrestant pasem el bacallà per farina i el fregim.
Una vegada fregit el retirem, l'escorrem i el posem en una cassola. Amb l'oli que ens ha restat de fegir-lo; hi afegim la ceba i l'all picat per fer-hi un sofregit. Quan la ceba comença a agafar color, hi afegim els tomàquets i ho deixem una estona fins que estigui ben ofegat. Segidament ho retirem del foc. Netegem i tallem les carxofes, les salem, les enfarinem i les fregim. Amb tot el sofregit, fem una salsa, en passem tot el contingut per un colador xinès i l'afegim al bacallà, les carxofes, els pèsols i els ous durs partits per la meitat. Ho deixem coure tot plgat 5 minuts junt i ja ho podem servir.