![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgudi4IzBi-p1TXN4FAlyEW5ATCtqeWDS0d1o8VkQMjiYy3Lz5wk_DPPGjb0qnN2WNVwzR4xE20f7AE4s0iRRVddIBYeha7XYIfa4FhGHmDvlj94-lyNZeFMsuXX27cN_50DmdsVLnJYZ7t/s400/bacalla+amb+panses+i+pinyons.jpg)
1 kg de bacallà remullat
1 ceba grossa
2 tomàquets madurs
1 grapat de panses
1 grapat de pinyons
1 grapat d'ametlles
farina, sal, oli i aigua
Tindrem el bacallà, tallat, dessalat i escorregut. Enfarinem els talls, els fregim els guardem.
Posem una cassola de terrisa al foc amb una mica d'oli i sofregim la ceba i el tomàquet sensa que ens quedi massa ros. Hi afegim el bacallà, una mica d'aigua , les panses i els pinyons. Deixem que faci xup-xup una mitja hora, a foc suau. Ho retifiquem de sal, si cal, i abans de treure-ho del foc hi tirem una picada d'ametlles.
Cal recordar de tenir 1/2 hora abans els pinyons i sobretot les panses en remull.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada