dimecres, 14 de novembre del 2007

Bacallà amb patates

Ingredients:

600g de bacallà
2 kg de patata blanca
2 cebes
4 grans d'all
oli
1 bitxo
pebre dolç vermell
1 1/4 litre d'aigua.

Escalfem l'oli en una paella. Quan sigui ben calent hi tirem el bacallà tallat a daus per tal que quedi ben daurat. Quan estigui ben fregit el retirem el foc.
En una cassola a part amb oli posem, quan sigui calent, la ceba picada i dos trossos de bitxo. Quan la ceba sigui rossa, hi afegim les patates tallades a trossos i els remenem junt amb la ceba. Hi tirem una cullaradeta de pebre i ho remenem continuament. Al cap d'uns minuts hi fegim un litre i quart d'aigua calenta i salada i ho posem al foc fort fins que bulli. Després incorporem el bacallà i deixem a foc lent 20 minuts o fins que les patates siguin cuites i ho rectifiquem de sal.