dimecres, 14 de novembre del 2007

Bacallà amb penques de carxofa, patata i ou dur


Ingredients:

600g de bacallà

1 kg de patates

1 kg de penques de carxofa

6 ous

4 grans d'all

farina

julivert

1 ametlles i 12 pinyons

2 claus

Fregim el bacallà, que hem remullat i dessalat prèviament. Tallem 1 kg de patates a làmines i les fregim una mica. Agafarem 1 kg de peques de carxofes, ls bullirem i després les fregirem. En una cassola posem les penques fregides, a sobre les patates i a dalt de tot el bacallà.

A banda fem una salsa fregint una mica de farina i afegint-hi una picada d'alls,julivert, ametlles, pinyons i 2 claus.

Un cop feta la salsa, la tirem sobre el bacallà i ho deixem coure durant 10 minuts (aproximadament). Finalment ho decorem amb els ous durs, que haurem bullit per endevant.