dimecres, 14 de novembre del 2007

Bacallà amb patates i carxofes

Ingredients:

12 talls de bacallà
1 kg de patates
1/2 kg de carxofes
6 ous durs
oli d'oliva
per la picada: als, julivert,
12 ametlles i pebre en gra

En primer lloc tallem les patates a rodantxes no gaire primes. Les carxofes, les tallem en quatre talls i les posem a bullir.
En una paella amb oli fregim les patates i les retirem. Segidament amb el mateix oli, fregim les carxofes arrebossades amb farina, i també les retirem. Finalment fregim el bacallà, que prèviament hem remullat i arrebossat amb farina.
Amb una mica d'oli nou fregirem una picada d'all, julivert, ametlles i una mica de pebre en gra.
En una cassola posem les patates, el bacallà i les carxofes; a sobre hi tirem la picada, ho cobrim tot amb aigua i deixem que faci xup-xup.
Finalment hi afegirem els ous durs, que serviran a més per guarnir la cassola i els plats.